Naravne sestavine
Za naš sladoled uporabljamo sveže polno nehomogenizirano mleko, sveže jagodičje in sadje.
Kokosov okus je narejen iz BIO kokosovega prahu iz Šrilanke. Za čokoladni sladoled uporobjamo Belgijska temna čokolada Callebaut. In za okus vanilije uporabljamo bourbon Madagaskar vanilijo.
Alergeni in gluten
Allergeni: mleko (laktoza), jajca (v okusih mlečnega manga, Tiramisu in karamela), sojin lecitin (v čokoladnem in čokoladno-arašidovem okusu, limoninem sorbetu in v kokosovem okusu), arašidi (v čokoladno-arašidovem okusu)
Gluten (v kokosovem okusu in Tiramisu)
Brezplačna dostava v Ljubljani
Imamo brezplačno dostavo v Ljubljani in zvečer v Črnuče.

Dostava sladoleda

Sladoled delamo iz svežega mleka, smetane, sladkorja in sadja, čokolade, oreščkov, sira itd. Mlečna osnova (včasih z jajčni rumenjak) je pasterizirano, nato se mešanica s polnili ohladi in pripravi, vsi procesi narejeni v Carpigiani avtomatu za sladoled. Sladoled lahko predelamo na več načinov, brez mleka, brez sladkorja, z alkoholom in kislimi okusi. Ustvarjamo edinstvene recepte in proizvajamo sladoled iz naravnih sestavin, ni umetno začinjen ali obarvan. Sorbeti in šerbeti so narejeni iz svežega sadja in jagod.
Click to order
Košarica
Total: 
Ime
Telefonska številka
Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.
DOVOLIM
Close
Made on
Tilda