Zero block
Click „Block Editor” to enter the edit mode. Use layers, shapes and customize adaptability. Everything is in your hands.
Tilda Publishing
create your own block from scratch
 
Wafflato UniverseNajboljši vaflji v Sloveniji

Specialty kava
domač sladoledNaša lokacija v Ljubljani, Slovenija


Trenutno dostavljamo sladoled.
Naši vaflji in sladoled so narejeni iz naravnih in svežih sestavine.

Ne uporabljamo kemičnih konzervansov, ki podaljšujejo rok uporabnosti produkta, zato je naša hrana okusna in zdrava.


Sladoled
Sladoled delamo iz svežega mleka, smetane, sladkorja in sadja, čokolade, oreščkov, sira itd. Mlečna osnova (včasih z jajčni rumenjak) je pasterizirano, nato se mešanica s polnili ohladi in pripravi, vsi procesi narejeni v Carpigiani avtomatu za sladoled. Sladoled lahko predelamo na več načinov, brez mleka, brez sladkorja, z alkoholom in kislimi okusi. Ustvarjamo edinstvene recepte in proizvajamo sladoled iz naravnih sestavin, ni umetno začinjen ali obarvan. Sorbeti in šerbeti so narejeni iz svežega sadja in jagod.

Alergeni: mleko (laktoza), jajca (v okusu mlečnega manga), gluten (v kokosovem okusu)
vaflji
"Bubble" vaflji in Belgijski vaflji so narejeni iz naravnih sestavin: pšenične moke, svežega mleka, jajc in sladkorja. Za belgijske vaflji je narejen z bisernim sladkorjem, in "Bubble" vaflji uporabljajo več jajc in sladkorja, manj mleka, da postanejo hrustljavi, okus kot meringue. Vaflji postrežem s sladoledom, čokoladnimi drobtinami, svežimi jagodami, čokoladno omako in nekaj kapljic črnega ribezovega sirupa.

Alergeni: gluten, jajca, mleko (laktoza)
krofi
Krof je Slovenski nacionalni proizvod in najbolj popularna sladica na karnevalu Pust, ki poteka vsak februar po vsej državi. Veliko ljubiteljev krofov jih je celo leto. Zato delamo krofe z sladoledom. Je to mogoče? Odgovor je nedvomno ja, je mogoče in je tako slasten!

Alergeni: gluten, jajca, mleko (laktoza)

Specialty kava v Ljubljani


Specialty kava je visokokakovostna ekološka kava iz Arabike, pridelana na planinah visoke gore.
Pri zbiranju kavnih zrn se vsi podatki analizirajo in ocenijo.. Certificiranje specializirane kave vključuje celotno revizijo vseh postopkov, ki so vključeni v gojenje, zbiranje in predelavo kave. To je način, da se zagotovi upoštevanje smernic za ekološko pridelavo. Kavna zrna, zbrana v času zorenja in brez napak, oceni kupec zelenih zrn. Te kupce potrdi SCA (Specialty coffee association) ali Coffee Quality Institute(CQI).
kava
V naši kavarni se uporablja Specialty kava. Imamo Rocket aparat in barista pripravi zelo lep espresso za vas vsako jutro. Naš prodajalec izdeluje posebno mešanico brazilskih in gvatemalskih kavnih zrn za najboljši kreme in intenziven okus. Za tiste, ki so obsedeni s filter kave, predlagamo naša Gvatemalska kava, ki je manj pražena, polna okusa, ima veliko sladkosti. To je zaradi kraja, kjer raste kava.
Praženje
V Maribore je praženje po imenu Tovarna kave. Prodajajo sveže pražena zrna, aparate za espresso in nudijo kakršno koli podporo kavarnam. Lahko gledaš cel proces praženja v njihovi kavarni v starem centru Maribora. Tovarna kave je polna arome in ljudi, ki radi kavo in uživali prijazno, prijetno kavarna, ki jih Marco, Aljaž in Jessica.
Barista
Naš barista Mike je delal kot inženir in študiral ekonomijo, vendar je bil strastno zaljubljen v kavo. Kasneje je bil certificiran v Specialty coffee association v Barista skills foundation. To je pomemben začetek, toda Mike se namerava naučiti več o gojenju in praženju, ker bo to dalo veliko več znanja o kavi. Tega se veselimo.
Naša skupina v Facebook
Wafflato Univers
WAFFLATO UNIVERSE d.o.o.
Stegne 35, 1000 Ljubljana
SI60465956
Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.
DOVOLIM
Close
Made on
Tilda